Uudised

2019/2020 Korvpalli hooaeg on alanud.

Sügis on kohal ja sellega kolivad enamus spordialasid õuest saali. Nii ongi aeg saalihooajaks käes ja meile tähendab see sellel aastal topelt koguses korvpalli. Nimelt Alutaguse valla võistkondi on Meeste Saku II liigas lausa kaks.

Eelmise aasta tööd jätkab Iisaku Gümnaasium/RHKK, kes sel aastal mängib Reinar Halliku Korvpalliakadeemia poistega. Noortel saab kindlasti olema raske meeste vastu mängimisega aga seda kiiremat arengut me võime neilt näha. Öeldakse ju, et tugevama vastasega arened paremini. Treeneritena jätkavad Jaanus Liivak ja Reinar Hallik. Tänaseks on kaks mängu peetud võõrsil ja vastu on tulnud võtta kaks kaotust. Kuid juba täna on hooaja esimene kodumäng Iisakus algusega 19.00.

See aasta otsustasid mehed siis poistest eraldi võistkonna teha ja seda KK Alutaguse nime all. Võistkond on kokkupandud Iisaku meestest, kaasatud on ka paar leegionäri. KK Alutaguse on alustanud hooaega kahe võiduga ja esimene kodumäng on juba sel reedel 11.10 alusajaga 19.30

Kindlasti saame kohalik kogukond aidata mõlemat meeskonda ja seda eriti kodumängudel. Tulge inimesed saali omadele kaasa elama!