Uudised

Seame sammud suve poole

2023 aasta on kuulutatud liikumisaastaks. Seega on aeg intensiivsemalt inimesi üles kutsuma liikuma ( kõndima , jalutama, uisutama, rullsuusatama, rattaga sõitma või kasvõi jooksma).  Tervise parenemiseks on vajalik kokku sammuda vähemalt 250 000 sammu. See teeb päevas keskmiselt ligikaudu 8600 sammu!
Väljakutse algab 24. maist ja kestab 24. juuni. Kõikide väljakutse sooritajate vahel läheb loosi peaauhinnana Alutaguse Puhke- ja Spordikeskuse poolt Saunakompleksi kasutus. 3 Alutaguse valla vihmavarju, 3 Alutaguse valla logoga buffi, 3 Alutaguse valla logoga mütsi, 3 Alutaguse valla logoga kruusi, 3 Alutaguse valla logoga sokki..

PANE TÄHELE: Võistlusel osalemiseks veendu, et Sinu telefonis oleks nii Fitsphere kui ka Google Fit rakendus. Võistlusel osalemiseks leia Fitsphere rakenduses üles võistlus “ALUTAGUSE VALLA KEVADINE SAMMUVÕISTLUS!” ja vajuta rohelist nuppu REGISTREERI VÕISTLUSELE. FitSphere rakendus loeb sinu liikumise automaatselt, kuid selleks, et saaksid oma liikumise ka võistluse arvestusse, pead vajutama rakenduse pealehel oma sammude all olevat nuppu VAHETA PUNKTIDEKS. Samme tuleb punktideks vahetada iga 24 tunni tagant. Sammud, mis oled teinud rohkem kui 24 tundi tagasi, jäävad punktide arvestusest välja.

See aasta on võistlus ka omavalitsuste vahel. Seega näitame teistele omavalitsustele, kui tervislikud on Alutaguse valla inimesed.

Mõnusat liikumist!